Thursday, March 09, 2006

Missile classic, 17. mart, 2006.




Vrijeme je da se malo ozbiljnije pozabavimo zurkom koja je narednog petka... Prva fotka je flyer, druga je plakat (to ste sigurno vidjeli po gradu), a treca fotka je omot promo CD-ova...
Missile Classics CD izdanje + Svjetska turneja 2006.

Missile Records lociran u Londonu je jedna od prvih techno izdavackih kuca u Engleskoj. Pocela je sa radom daleke 1994 godine, nakon 12 godina uspjesnog rada izdavastva u saradnji sa imenima kao sto su Luke Slater, Joey Beltram, Umek, Sugeron, Heiko Laux, Anderson Noise... doslo je vrijeme za oficijelnu retrospektivu. U maju ove godine na svjetsko trziste izlazi specijalno trostruko CD izdanje pod nazivom Missile Classics.

Trideset numera ovog re-masterovanog materijala bice fokusirano na pomalo zaboravljene hitove iz proslosti, kao i na aktuelnu Missile produkciju.

Missile Classics svjetska turneja pocinje u martu 2006. godine , za vrijeme turneje DJ Tim Tailor (vlasnik Missile Rec.) , posjetice vecinu svjetskih klupskih zarista: Sao Paolo, Rio De Janeiro, Buenos Aires, Santiago, Chicago, L.A., Phoenix, NYC, Tokyo, Sydney, Mexico City, Berlin, Paris, Brusseles, Split, Sarajevo, a na nasu veliku cast polazisna tacka ove turneje je Banjaluka.

Tim ce prezentovati ekskluzivni trocasovni dj-set u koji je ukljucen promo materijal i jos neobjavljeni remiksi.
Pored Tim Taylora, nakon pauze od godinu dana, ponovo nastupa Industrium BL u osvjezenom izdanju, pa vrijedi poslusati...

O programu asocijacije za ljeto 2006. bicete blagovremeno i na adekvatan nacin obavjesteni... Party startuje od 22:00, cijena ulaznice do ponoci je 8 KM, nakon ponoci 10 KM.

No comments: