Wednesday, February 14, 2007

Tom Novy i Paul Hazendonk u BiH



Discouteque Boulevard organizuje najveći event u ovoj godini. Dakle, 16.02. 2007, s početkom u 22:00, pred (najvjerovatnije) krcatim klubom će nastupiti njemački DJ i producent Thomas Reichold a.k.a. TOM NOVY, prenosi www.clubvibes.info. O Novyu nije potrebno puno govoriti, jer svaka individua koja ima ikakvog dodira sa elektronskom muzikom, zna da su njegovi uradci poput: Now or never, Music is wonderful, I rock, Your body itd. u nedogled... bili globalni megahitovi. Sudjelovao je u mnogim TV emisijama kao što su: Dance Floor Charts, Streetlife, Nightlife i Battle of DJ's. Nedavno je izdao i novi album koji je jednostavno nazvao – Superstar. Album se sastoji od 16 trackova, među kojima možete naći tri starija hita: Superstar, I Rock i Or Never.

Iz istog izvora dolazi nam i sljedeca informacija:

Klub Heineken-inn Mostar 17.02.2007

DJ-Paul Hazendonk

DJ-Megahertz

Double Trouble DJs

+GOGO dancers,
MC DEMON, cocktails and MORE!!!

Rođen u Rotterdamu 1982., oduvijek je pokazivao veliki interes za glazbu što potvrđuju njegovi rođendanski party-i na školskim zabavama u ranim danima.

1994, započinje kao house dj, kada je vidio dokumentarni film o Nizozemskom "Mystery Land" festivalu. To mu je bilo ujedno i prvi put da je vidio pravog house dj-a u akciji. Od onda nadalje, on je htio samo jedno : biti dj osobno. Neduga zatim kupuje prve gramofone i miksetu. Ostalo je istorija.U stvaranju :-)


 

No comments: