Monday, October 29, 2007

„Bad Copy“ u Music Hallu: Došli, psovali i sve osvojili




Sjajna beogradska hip – hop atrakcija pod nazivom „Bad Copy“ nastupila je prethodnog vikenda u prepunom banjalučkom klubu „Music Hall“. Ajs Nigrutin, Timbe i Wikler, su na podijum izašli poslije domaćih predstavnika projekta „Bilo je i vrijeme“, koji su svojski zagrijali masu i stvorili sjajan štimung u publici.

Beogradska trojka, sjajno raspoložena i, očito, prijatno obradovana brojem ljudi u publici i oduševljenjem s kojim su ih dočekali, napravila je pravi spektakl.

Brutalni? Vulgarni? Da, naravno. Ali, istovremeno, beskrajno iskreni, isto toliko zabavni, pozitivni i svakako otvoreni. Jer, da nisu, ne bi to bio „Bad Copy“ koji znamo i volimo. Puna dva sata publika svih generacija skakala je i glasno urlala, pjevajuću s „Kopijama“ o ženama, seksu, svakodnevnim nedoumicama, kritikujući i opominjući...

Iako su „Bad Copy“ već nekoliko puta nastupili u gradu na Vrbasu, domaći hip hop fanovi ih svaki put dočekuju sa sve većim oduševljenjem i u sve većem broju. Zbog svega što im daju, zbog svega što jesu, i zbog onog kakvi su: pristupačni, smjeli, zabavni.

Koncert se desio zaslugom domaćeg DJ-a i muzičara Dejana Ilića – Woodija, koji se ovaj put drun’n’bass setom predstavio publici, a zbog odličnih vibracija, i u ime svih fanova, pozivamo „Bad Copy“ da nam dolazi što češće!

2 comments:

noisy43 said...

šteta nisam bio tu, bad copy, prti beegee.
interesantan izbor muzike na blogu :)
pozz

RedHead said...

Thanx. I šteta što nisi bio. Ali, mislim da će biti još prlike...