Tuesday, August 09, 2005

Let's skate people!





Evo za pocetak ponuda, a onda potraznja i retrospektiva. Tako sa doobroo organizovana danas :) Elem:

UDRUZENJE nezavisnih stvaralaca "Geto" za naredni vikend priprema niz zabavnih sadrzaja. Naime, pet francuskih bendova, "Les skalopes", "Duberman", "Joke", "Bouches confesses" i "Fizcus" nastupice u petak, 12. avgusta u 21 cas u basti "Ntv kluba" u Banja Luci.

Njihova muzika je spoj raznih pravaca, poput dub, ska i hip - hopa, pomijesan sa jakim gitarskim dionicama.
Narednog dana (subota, 13. avgust) na Trgu Krajine bice odrzano prvo takmicenje skejtera pod nazivom "Let's skate", na kome ce ucestvovati preko 80 takmicara iz BiH, Srbije i Crne Gore i Hrvatske. Takmicenje ce se odvijati u tri kategorije - do 16 godina, preko 16 godina i kategorija "najbolji trik".

Iste veceri, od 22 casa u klubu "Geto" organizovano je druzenje takmicara i organizatora, na kome ce nastupiti regge grupa iz Banja Luke "Mane sagra", regge grupa iz Beograda "Hain teny" i hip - hop grupa iz Beograda "Ajs nigrutin".

Tako da znate. Nisam sigurna, ali mislim da se upad ne placa nigdje (nista ne pise u onom sluzbenom dopisu), tako da... Nema opravdanih izostanaka. Nigrutin je taaako cool. Prosli weekend je Woodie svirao u kaficu "Paris" u Boriku, a Sagor live for HRC radio iz "Hard rock cafea". Super smo se zgotivili, samo jos da u Boomu nije bila neka improvizovana retro night ("Hoce gazde ovu muziku" sapnuo mi neko zgrozeno), sve bi bilo OK. Ovako, demostrativno sam otisla oko pola tri. Hm!

Vidjela Sinisu Tamamovica i Vanju T. u "Mr. X" juce. Kazu bilo odlicno u Trebinju. Rijeka, livada, na livadi stage, a na stage-u... Znate vec. Ladida i mali Holandjanin. I Acic, i Sinisa i jos neki likovi. Ipak, za one koji su ucveljeni poput mene, evo utjeha - Ladidu smo vec slusali (pet sest puta), a Holandjanin dolazi u BL u septembru. Evo i detalja...
OPEN SEASON - TECHNIQUE NIGHT

Petak 16.septembar - Discotheque Music Hall - Banjaluka;

DJ PAUL HAZENDONK (Technique, Work hard, Play hard Holandija)
DJ Sinisa Tamamovic (Urban Beat, BL)
DJ Mladen Tomic (Urban Beat, BL)
DJ Woodie (Lhl, BL)

Poklon 30 Urban Beat CD mixeva;

Start 22:00;

1 comment:

Anonymous said...

Reading your blog and I figured you'd be interested in advancing your life a bit, call us at 1-206-339-5106. No tests, books or exams, easiest way to get a Bachelors, Masters, MBA, Doctorate or Ph.D in almost any field.

Totally confidential, open 24 hours a day.

Hope to hear from you soon!