Thursday, May 11, 2006

EXIT 06 - sve sto treba da znate i jos mnogo vise...

U srijedu, 10. maja u Banja Luci otvoreno prvo regionalno prodajno mesto.
Turistička agencija SEBASTIJAN,
ulica Kralja Petra I Karađorđevića 103
+387 51 218 998
+387 51 218 994
E-mail

seb@inecco.net
Web http://www.sebastijan.com/
Cena ulaznice je 75 €, ali uz asistenciju promotera, koji dele vaučere po gradu, kartu možete dobiti i sa 30% popusta (55€). Da bi dobili kartu sa popustom potrebno je da pronađete neku od naših promoterki u Vašem gradu, popunite anketu i dobijete vaučer sa kojim na prodajnom mestu možete ostvariti pravo na jeftiniju ulaznicu.
Na ovom prodajnom mestu preuzimaće se i ranije rezervisane ulaznice.

Uskoro počinje prodaja i u ostalim gradovima u:
BiH (Sarajevo, Mostar, Tuzla),
Hrvatska (Zagreb, Rijeka, Osijek),
Makedonija (Skoplje i Bitolj)
kao i u ostalim većim gradovima u regionu.
Evo dvadesetak razloga zbog kojih MORATE biti na ovogodisnjem EXIT-u:

Exit kamp '06
Online rezervacija mesta u kampu vrši se popunjavanjem formulara koji je postavljen na sajt. Sledite dalja uputstva koja prate proces rezervacije, i dobićete vaučer koji je Vaša ulaznica za ovogodišnji EXIT kamp.
I ove godine EXIT kamp će u opuštajućem ambijentu parka između dunavskog keja i studentskog grada, ugostiti posetioce festivala koji žele da svaki trenutak svoje posete Novom Sadu provedu u posebnoj festivalskoj atmosferi EXIT-a. Park na obali Dunava, u kome se kamp nalazi, mesto je na kom su hiljade posetilaca EXIT festivala iz svih krajeva sveta, stvorile tu autentičnu atmosferu zbog koje je kamp postao jedan od zaštitnih znakova festivala.

Od kampa do Petrovaradinske tvrđave stiže se za desetak minuta, kao i do samog centra grada. Jedna od najlepših novosadskih peščanih plaža, nalazi se na svega nekoliko koraka od kampa.
Na najvećem prostoru do sada, EXIT kamp će biti otvoren 7 dana, a sve službe u njemu radiće 24 časa dnevno. Kamp se otvara u utorak, 04.07.2006. godine u 08 h, a zatvara u ponedeljak, 10.07.2006. u 16h. Gosti mogu početi da postavljaju šatore 04.07.2006, u 08 časova, dva dana pre početka festivala.

Smeštaj

Ulazak i boravak u kampu dozvoljen je samo sa narukvicom koju će svaki gost dobiti po dolasku u kamp. Redari, koji su zaduženi za očuvanje reda i mira u kampu, brinuće o vašoj sigurnosti, a osoblje kampa pružiće vam svu potrebnu pomoć i informacije. U kamp se može ući na bilo koji od šest postojećih ulaza raspoređenih duž ograde, izuzev prilikom prvog dolaska kada se prijavljivanje i potvrda rezervacije vrši na recepciji, pored kluba ''Gradilište'', preko puta zgrade Filozofskog fakulteta. Unutar kampa postoji i menjačnica.
Učesnicima kampa na raspolaganju će biti velik broj mobilnih toalet kabina, mobilnih ograđenih tuševa sa toplom vodom i montažnih umivaonika. Šatori se ne mogu iznajmljivati, stoga svaki posetilac mora doneti šator ili vreću za spavanje sa sobom.

Gosti kampa će preko video bimova moći da prate utakmice sa završnice SP u fudbalu u Nemačkoj. (4,5,8,9.07.2006.)
Van ograđenog dela kampa je plaža, najbolje mesto za jutarnji chill out, na kojoj će svakodnevno biti prisutni profesionalni spasioci. Na plaži se nalaze šankovi, kao i stage na kom će se svakog dana, od 12 do 17 časova, odvijati muzički program. Gostima će na raspolaganju biti i prodavnica, kao i Food land u kome se može kupiti hrana i piće.

Internet

Kao i prošle godine EXIT i Positive – prijatelj Exita organizuju za sve posetioce kampa, potpuno besplatno korišćenje interneta u „EXIT be Positive“ internet kafeu. Na raspolaganju će biti 20 PC računara i potrebna prateća oprema, a internet će se korisiti 24 sata, sve vreme rada kampa u petnaestominutnim smenama. Gostima kampa, za pristup internetu obezbeđena je wireless konekcija. Očekujemo da kafe ponovo bude mesto okupljanja, dobre volje i pozitivne atmosfere
.

No comments: