Thursday, April 24, 2008

Pe-Pe-Petaaak :)


Ako imate tu (ne)sreću da živite u BiH, pri tome ste stari dovoljno da možete i mladi dovoljno da želite da se zabavite, a još ako ste pri tome još i partijaner, evo par prijedloga kako da provedete ovaj vikend.

Ako vas put nanese u Sarajevo,
Boris Boras, aka Boris The Blade, aka Splendex, aka 1/2 the Perverts vam se ovaj put predstavlja pod main alias-om Borgie. Akcenat ove večeri će biti na mnml/elektro/elektrotech derivatima uz pregršt ravnjak momenata. Provod zagarantovan! Za ulaz ćete morati izdvojiti 5 KM, a početak eventa je dogovoren za 23:00h.

Pored ove večeri, u narednim mjesecima vas očekuje gostovanje sjanog exprerimentalnog benda koji nam dolazi iz Berlina, Tupperwear, uz koje će Borgie i D Liner nastupati sa svojim Liveact-ovima kao i nastup na Exit festivalu u Novom Sadu a sve pod logom netlabele Oscilator.

Suma Sumarum:
Allnight With Borgie
Lokacija : Fis Bock Komuna (Musala bb, Sarajevo)
Datum : 25.04.2008.
Upad : 5 km
Start : 23.00
Links :
http://www.borgie.net/
http://www.myspace.com/djborgie
http://www.myspace.com/boristhebladeofficialspace
http://www.myspace.com/splendexofficialspace
http://www.myspace.com/thepervertspace
http://www.myspace.com/adriatikorecordings


Ako ste u Banja Luci, svakako dođite u "Music Hall", gdje će nam članovi dragog nam Urban Beata predstaviti svoj rad iz prethodnih nekoliko mjeseci, kao i nova izdanja njihovog labela Night Flight. Mislim da će da se nađe mjesta i za Woodija, upad je pet KM, start oko dvajes' dvojke. Take a look:

www. myspace. com/nightlightrec
www. urbanbeatbl. com

Dan kasnije, have fun in Mostar. Ako ništa drugo, tamo je pravo proljeće. A ne k'o ovo naše... kobajagi... Elem:

Posljednji vikend u aprilu ispratite progresivno. Menadžment kluba Oxygen i asocijacija Transistanze vam u subotu 26.04. donose zvuk u bojama. Vodimo vas na putovanje u svijet kristalnog klupskog zvuka. Istrazujemo Progressive House i Electrotrance vode u sljedećem sastavu expedicije:
Scarab
(Transistanze, Ze) Effective Thief (Transistanze, Ze) Taurus Gemini (Transistanze, Ze-Mo)

Datum: 26.04.2008.
Start: ~22:00h
Ulaz:3KM
@:Oxygen Club, Mostar

Ponesite dovoljno Oxygena!

No comments: