Sunday, February 26, 2006

o boze kako bi subota bila ljepsa da sutra nije nedjelja radna...


...A opet, da se nekako zivjeti i raditi kad znate da vas na kraju nedjelje ceka ZURKA. I naredna neradna nedjelja. Stvarno se veselim Doboju i Ladidi i vozu i svemu sto ide uz to. Yeeee!
Sinoc smo propisno proslavili Medjunarodni dan najboljih zabava u Hrvatskom kulturnom centru u Banja Luci. Uz Woodie-ja i Tinu i jos pedesetak ljudi, koliko se okupilo dole. Odlicna muzika, sjajan back2back set ovog dvojca i murija u 2.10. Damn! Evo, obecavam da cu uskoro da zovem Tinu na razgovorcic i da cete uskoro znati sve sto vas zanima (ovo posebno za Raleta koji mi je poslao 3 emaila trazeci broj telefona). I sta jos treba da vam kazem...? Da ne zaboravite na zurku za 8. mart, u "Hallu" i uz "Urban beat" crew. A u aprilu cete imati priliku biti svjedoci pravog malog spektakla. Ali, o tom po tom. Znacete. Na vrijeme.
Osim toga, mislim da je krajnje vrijeme da se pozabavimo drugarima iz Inner sunrise asocijacije. Ovo je ujedno i poziv za nekog od njih da se jave za reportazu (najbolje bi bilo najrjecitiji medju njima), a to, kao i mnostvo drugih stvari na main site-u bloga www.bosniaexpress.com.

No comments: