Tuesday, June 06, 2006

EXIT press


PROMOTIVNA "EXIT" ZURKA NA BANJALUCKOJ TVRDJAVI KASTEL
Festival u pokretu


Potrudili smo se da prepoznamo senzibilitet banjolucke publike i da dovedemo goste po njihovom ukusu. Sve promotivne zabave su besplatne, a pozivnice mozete pronaci kod promoterki Lane Prerad i Mije Skenderije, istakla generalni menadzer za odnose s javnoscu festivala Sonja Milosevic

U OKVIRU akcije pod nazivom "U pokretu" organizatori novosadskog muzickog festivala "EXIT" obradovace i Banjolucane velikom zurkom, koja ce se odrzati 10. juna na ljetnoj pozornici tvrdjave Kastel, a okupice vrhunske domace i medjunarodne izvodjace.

- Ove godine smo u okviru promotivne kampanje sestog po redu "EXIT" festivala akcenat stavili na promociju u regionu. Pre Banje Luke organizovali smo dve velike zabave u LJubljani i Zagrebu - kaze za "Glas Srpske" generalni menadzer za odnose s javnoscu festivala Sonja Milosevic.

Program na Kastelu bice odrzan na dvije pozornice. Na glavnoj bini nastupice grupe "Mistake mistake", "Eyesburn", "Darkwood dub", "Ritam nereda" i popularni hip - hoper Marcelo.
LJubitelji elektronskog zvuka imace priliku da uzivaju u setovima Sinise Tamamovica, Vladimira Acica, a nastupice i di dzejevi Dee Face i Jim Masters.
- Potrudili smo se da prepoznamo senzibilitet banjolucke publike i da dovedemo goste po njihovom ukusu. Sve promotivne zabave su besplatne, a pozivnice mozete pronaci kod promoterki Lane Prerad i Mije Skenderije - istakla je Miloseviceva.

[ef regionalne kancelarije "EXITa" Sagor Meskovic je naglasio da ce na promotivnoj zabavi biti dijeljeni i vauceri, koji svakom ko ih dobije omogucavaju 30 odsto nizu cijenu ulaznice za festival, besplatan prevoz iz Banje Luke i besplatno mjesto u "EXIT" kampu.

- Vauceri svom vlasniku omogucavaju da odmah postane dio vesele ekipe ovog festivala, ali i razlicite olaksice. Veoma je vazno da ih sacuvate, jer ce vam trebati i narednih godina - istakao je Meskovic.
Promotivna zurka pocinje u 19 casova, a vise informacija dostupno je na zvanicnoj internet stranici festivala
www.exitfest.org.

Akcija "U pokretu" bice nastavljena promocijom festivala u Sarajevu i Skoplju, a organizatori ne iskljucuju ni promotivne zurke u drugim gradovima bivse Jugoslavije.
- Svako dogadjaj je mali festival za sebe. Program u svakom gradu ce biti zanimljiva kombinacija lokalnog, regionalnog i svjetskog. Cilj kampanje je da se mladim ljudima izvan Srbije prenese energija "EXITa" i priblizi prica koja od 2000. godine nastaje u Novom Sadu - isticu organizatori.

Na ovogodisnjem festivalu nastupice preko 600 domacih i internacionalnih izvodjaca.
Na konferenciji za novinare, odrzanoj u ponedjeljak u banjoluckom multipleksu "Kozara" prikazan je i snimak pod nazivom "Best of EXIT". Za siru publiku najavljeno je i skoro prikazivanje dokumentarca pod nazivom "Petrovaradinsko pleme". Ovaj film govori o fenomenu druzenja mladih ljudi sa prostora bivse Jugoslavije.

4 comments:

Anonymous said...

Odo na ritam nereda....imam vec pozivnicu:)))

RedHead said...

"Mistake, mistake" rules! :)

Anonymous said...

ma nije mistake.....znas i sama da ne volim sporije "sexy" ritmove....

Anonymous said...

heheh...