Wednesday, June 11, 2008

Refresh festival, Kotor, 7. - 10. avgust


Novo, drugo po redu izdanje Refresh festivala, održaće se ove godine od 7. do 10. avgusta u Kotoru. Tokom četiri festivalska dana, kao glavne zvijezde festivala, na DJ sceni će nastupiti Sharam iz dueta Deep Dish i DJ Sultan, vodeći izvođači na svjetskoj DJ sceni kao što su Dave Clarke, Hernan Cattaneo i Darren Emerson.

Listu svjetskih zvezda će dopuniti popularni disk džokeji iz regiona. HipHop binu će usijati majstori iz selekcije regionalne hip-hop scene kao što su Edo Maajka, Wikluh Sky, Marčelo, Ajs Nigrutin i drugi. U pretprodaji će moći da se kupe četvorodnevne ulaznice i to u tri različite verzije:

Full – Omogućuje ulaz na Terasu Citadela i Diskoteku Maximus za programe sve tri bine tokom sva četiri dana. Cena ove ulaznice je 50 evra.

DJ+HipHop – Omogućuje ulaz u Diskoteku Maximus za programe DJ i Hip Hop bine tokom sva četiri dana. Cijena ove ulaznice je 40 evra.

Live – Omogućuje ulaz na Terasu Citadela za program Live bine tokom sva četiri dana. Cijena ove ulaznice je 22 evra.

Četvorodnevne ulaznice za Refresh festival mogu se kupiti u filijalama Prve Banke u Crnoj Gori, te u prodajnoj mreži Bilet servisa i IPS prodavnica u Srbiji. Jednodnevne ulaznice će moći da se kupe na ulazu tokom trajanja Refresh festivala. Broj ulaznica je ograničen. More info na http://www.refreshfestival.com/

No comments: