Monday, September 05, 2005

auuuu





"Draga moja drugarice,bilo bi vrijeme dase ponekad povezes sa organizatorima nekih desavanja i da sve informacije dobijas na vrijeme i onako kako treba a ne da uvijek propustis prave stvari i da se kasnije kajes zbog toga.Elem,ovo je bila samo mala primjedba,naravno nikako zlonamjerna i nebih volio da je neko tako i shvati,meni je tvoje pisanje sjajno i nadasve me samo vuce da ga citam do kraja,tj.svidja mi se opusteni stil kojim pises.
Sto se tice Francuza,oni su dva dana zaredom do zore pravili zurke na sibovima,prvo vece zurka je zavrsila oko 3,a drugo tacno u pola 5,kad su vec svi popadali.
Inace,prije svega bih zelio da se zahvalim predivnim mladim ljudima ovog grada i svima koji su ucestvovali kao izvodjaci i inace kao dio organizacije za 2 jako naporna ali predivna dana.
Komentar nasih gostiju iz Francuske je da cxe se sigurno vratiti slijedece godine.
Mislim da to u potpunosti govori kakvi smo mi Banjalucani u stvari ljudi..."

Kaze neko. Hvala na komentaru, drago mi je sto citas ove strane, samo jedna mala digresija... Naime, ja zaista jesam povezana s organizatorima skoro svih, uslovno receno, underground desavanja u BL, ali ne mogu da stignem sve. Niti zelim vidjeti sve i biti bas svugdje. Ali, prenijela sam ono sto sam cula. Zao mi je samo sto se nisi potpisao... Anyway, bravo za Francuze. Podsjecam vas sve jos jednom na zurku 16. septembra u "Music Hallu", dolazi nam Holandjanin Paul Hazedonik, upad 10 km, start 22 casa, pored gosta sviraju "Urbanbeatovci" i Woodie. I evo jos jedna interesantna stvarcica:


DJ ASSOCIATION

Banjaluka,Bosnia And Herzegovina

e-mail : industriumbanjaluka@hotmail.com

contact tel. +387 (0) 65 816 897

BEACH PARTY

PLAŽA RAFTING KLUBA “KANJON”, Banjaluka, Karanovac,

SUBOTA, 09. 09. 2005. >>> Start 12:00 (u podne) do ???

Line up:

DJ GERMAN

DJ T.A.

DJ SICKMAN

Promotivne cijene pića

ULAZ FREE

U slucaju vremenskih nepogoda žurka se otkazuje

2 comments:

Anonymous said...

Ciao,
Opet onaj anonymus koji se nije potpisao ni prosli put,tako da to necu uraditi ni ovaj,jer smatram da identitet oupce nije bitan,mnogo mi je bitnije i vaznije to sto ti se svidio moj komentar i sto si na njega odgovorila,pa se nadam da ces to vrlo rado uciniti i ovaj put.
Naime,ja licno smatram da komentari koje pisem nemaju nikakvu losu pozadinu,nego se jednostavno nalaze tu jer ja procitam sta si ti napisala i pokusam da te nadopunim sa nekim informacijama za koje nisi imala vremena ili ti nisu bile interesnatne.
Znaci,ja licno sebe smatram prijateljem ove stranice i tvojekolumne koju takodje i redovno citam.
Imam jednu veliiikkkuuu zamjerku za tebe ovaj put,a ona se sastoji u tome da si namjerno ili nenamjerno( u to ne zelim da ulazim,ali dovoljno si mi odogovorila sa tim da uglavnom pratis clubing)uspjela da previdis jedan od najvecih dogadjaja ovog ljeta.Zao mi je sto uopce nisi najavila,a jos vise posjetila (mozda si i bila,ali cini mise da nisi za izlaske sredinom nedelje) i iskomentarisala koncert koji se u Banjaluci desio u Srijedu 07.9. u Prostoru Kulturne Bezbjednosti " GETO " .To vece opet predivna Banjalucka publika ponovo je ugostila tri benda iz Francuske,po meni vrhunska,a po ocjenama publike takodje.Svi koji su zainteresovani da vide dio usijane atmosfere koja je bila to vece u PKB-u,mogu da posjete njihovu web stranicu www.lyoncallingtour.org i da vide slike koje su uslikane na gosotovanju u Banjaluci,mozda se netko i prepozna na njima,nikad se nezna.
Vise nemam ni volje ni inspiracije da pisem dalje,nastavicu,za sad toliko.
Pozdrav

RedHead said...

Joj, znam i stvarno izvini, ali imam nekih problema s racunarom, pa ne stigoh. Hvala ti puno na javljanju, evo obecavam da cu to da ispravim :) Nisam bila, ali moja koleginica s posla i drugarica jeste, i odusevljena je :) Sutra recenzija zurke i osvrt na tu noc. Thanx!